menu

Kedvező konstrukciókkal és színvonalas szolgáltatásokkal várunk mindenkit!

2021.12.02. Csütörtök

Kezeléseink eredményessége és vendégeink feltöltődése számunkra a legfontosabb. Igyekeztünk szalonunkat minden szempontból felkészíteni e célok teljesítésére.

Kedvező konstrukciókkal és színvonalas szolgáltatásokkal várunk mindenkit!

A vendégtér kialakításakor különös figyelmet szenteltünk a hozzánk érkező kisgyermekes anyukákra és csöppségükre is.
Tudjuk, hogy épp úgy, mint a kozmetikushoz vagy a fodrászhoz, a szolgáltatáson kívül, ide is egy kis kikapcsolódás reményében érkeznek legtöbben, viszont sokaknak jelent akadályt a csemeték elhelyezése egy-egy ilyen kezelés alkalmával.
Segítség gyanánt, rendelkezésre bocsátottunk egy Playstation 5 játékkonzolt, továbbá a hozzánk érkező gyerkőcök társasjátékokkal vagy színezővel is lefoglalhatják magukat, amíg anyuka szépül.
A hozzánk betérők mindig vendégeink egy meleg teára, kávéra vagy nyári időszakban hűtött alakbarát házi üdítőre.

Szolgáltatásaink közt szerepel a 4D masszázsfotel, mely meglepően felülmúlta a vele kapcsolatos elvárásainkat, hiszen már egy 20 perces programja is teljes ellazulást tud nyújtani mindenki számára.
Szőrtelenítésre vagy alakformálásra érkező vendégeink első kezelésük alkalmával vendégeink egy szabadon választott masszázsélményre 23 rögzített programunk közül.

Magas minőségű orvos esztétikai gépekkel várunk mindenkit szeretettel, olyan szolgáltatás árakkal, amivel nehéz felvennie a versenyt bárkinek a piacon.
10 alkalmas bérletünket bármilyen testrészre vonatkozóan extra kedvezményes áron megvásárolhatod, mely nagy valószínűséggel lefedi a teljes kezelés sorozatot. Jellemzően ebből inkább maradni szokott 1-3 alkalom melyet nem veszítesz el kezelés sorozatod végeztével, hanem felhasználhatod 3 éven belül emlékeztető kezelésre vagy elkezdheted vele egy másik ugyan olyan / kisebb kategóriájú testrészed szőrtelenítését.
Segítséget nyújtunk azoknak is akik egy összegben nem szeretnék vagy nem tudják a bérlet árat megfizetni, ezért számukra kialakítottunk egy részletfizetési lehetőséget is. Kezelés sorozat megkezdhető az első részlet megfizetését követően, majd a következő 2 alkalommal ráér a további 2 részletet rendezni.

Árainkról a Kezelési költségek oldalon találsz részletes tájékoztatást, minden egyéb felmerülő kérdést a konzultáció során részletesen átbeszélünk vagy keress minket bizalommal minden kérdést tekintetében.
Vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk szeretettel. J

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hírlevél feliratkozás