menu

HI-SCULPT Pro elektromágneses alakformálás

Forradalmian új elektromágneses alakformálással 3 hét alatt.
6 kezelés után jelentős zsírveszteséggel (-19%) és látványosan tónusosabb izomzattal (+11%) zárhatod ezt a gyors alakformáló kezeléssorozatot.
Átalakulásod magabiztosságot és káprázatos kisugárzást biztosít a hétköznapokban.

Bejelentkezés konzultációra Bejelentkezés
konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online.

Ingyenes konzultáció és próbakezelés Ingyenes konzultáció
és próbakezelés

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról és igény esetén ingyenes próbakezelést végzünk.

Kezeléssorozat megkezdése Kezeléssorozat
megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezeléssorozatodat.

Jelentkezz be ingyenes konzultációra

A konzultáción feltérképezzük a kezelendő terület állapotát, kizárunk minden olyan tényezőt amely problémát jelenthet az alakformáló kezelés szempontjából és átbeszéljük az elképzeléseidet. Elmondunk mindent amit tudnod szükséges, valamint válaszolunk minden kérdésedre. Ha tartanál az erőteljes izommunka érzetétől, néhány perc erejéig ki is próbálhatod a gépet mielőtt belevágnánk a kezeléssorozatba.

Fontosnak tartjuk, hogy az eljárás alapvető működési elvét minden vendégünk ismerje, ezért első érintésként röviden lejjebb olvashattok a témában.

7 Tesla pulzáló erőt kifejtő ultra modern Hiemt alakformáló gépünk maximális izommunkát idéz elő, melynek rendkívül nagy az energiaigénye, így erős lipolízis (zsírbontás) indul be a kezelt terület izomszöveteinek közvetlen környezetében.
Az ez által fellépő magas zsírsavkoncentráció hatására a zsírsejteknél sejthalál lép fel és tartalmuk szervezetünk természetes kiválasztás útján elvezeti és kiüríti azokat.

Ez az extra gyors alakformáló kezelés alkalmanként mindössze 30 percet vesz igénybe, nincs mellékhatás és garantáltan fájdalommentes.
Ez idő alatt összesen 20 000 szupermaximális izomösszehúzódást idézünk elő.

A 4 kezelőfej az extra hatékonyság jegyében egyszerre 2 területen tud dolgozni így akár egy kezelés ideje alatt 2 testrészedet is formálhatjuk.

Visszahívást kérek egy órán belül

Ingyenes konzultáció kötelezettségmentesen!

Visszahívás +36

Nagyszerű választás mindazoknak, akik tónusosabb izomzatot szeretnének elérni vagy rendszeres sporttal sem tudnak bizonyos testtájakon megfelelő eredményeket elérni, ezért feszesítenék és formálnák a problémás területet.

Hi-Sculpt Pro segítségével javítani tudunk a terhesség okozta szétnyílt hasizom állapotán is.

Fontos kiemelni, hogy a Hi-Sculpt Pro elektromágneses kezelés elsősorban nem fogyasztó kezelés, ugyanis a kezelés közben az izomzatot is építi. Így bár nagyobb súlyfelesleggel kevésbé lehet látványos eredményeket elérni, azonban hatékonysága ez esetben is kétségtelen; hiszen a megnövekedett izomrost állománynak köszönhetően az anyagcsere felgyorsul, így némi odafigyeléssel hosszútávon kimagasló eredményeket lehet elérni.

A kezeléssorozat mellé életmódbeli tanácsokat, étrendet és egyéb tudnivalókat is vendégeink rendelkezésére bocsátunk.

HIEMT Intimpad - Forradalmi technológia az intim egyensúlyért

Az önfeledt női hétköznapok egyik titka az egészséges szexuális funkcionalitás. A szexuális diszfunkciók igen negatívan tudják megpecsételni a nők mindennapjait. Kutatások szerint e tekintetben az idősebb hölgyek nagyobb mértékben értintettek mint a fiatalabbak. Ennek számos oka lehet de leggyakoribb mégis a kismedence izomzatának elgyengülése, melyben a természetes úton való szülés is jelentős szerepet játszik. A feszesebb izomtónusok hozzásegítenek az intenzívebb orgzmus eléréséhez és bizony a partner élménye is élvezetesebb lehet. A kezelés segítségével nagy mértékben javítható a szülés során meglazult / szétnyílt medence izomzat állapota is.

Ezért ajánlott főleg szülést követően, de bárki igénybe veheti aki javítana szexuális életén.

HIEMT Intimpad – Forradalmi technológia az intim egyensúlyért

Ez a technológia a kismedencei izomzat intenzív összehúzódását idézi elő, a fókuszált energia legfeljebb 10 cm mélységbe hatol a medencefenék területére ahol sűrű ismétlődéssel maximális összehúzódásokat generál. A kezelés megváltoztatja az izmok belső felépítését és megerősíti azt, azaz sűrűbb lesz a szerkezete valamint nagyobb lesz a térfogata. Alkalmanként 10-12.000 szupermaximális izomösszehúzódást generál melyet heti kétszer érdemes ismételni összesen 6 alkalommal.

Ez a kezelés nem csak a szülés utáni regenerációban lehet segítségedre, de inkontinencia megelőzésére vagy megszüntetésére, a medence fenék erősítésére illetve a záróizmok működésének fokozására is tökéletes segítség.

Szeretnél a gépről többet megtudni?

Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám - Hight Intensity Focused Elektromagnetic Wave – azaz HIEMT technológia, ami 7 Tesla erővel képes a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, azaz 100%-os összehúzódást előidézni, ezzel maximális terhelés alá vetni az izomrostokat minössze 30 perc alakformáló kezelés alatt húszezerszer.
Ez az első olyan alakformáló gép ami egyszerre építi izmainkat és zsírégető is.

Elektromágneses alakformáló gép >>
HI-SCULPT Pro elektromágneses alakformáló

Online foglalok időpontot

Időpontot foglalok

Kóstolj bele az Ebony érzetbe

Széleskörű szolgáltatásainkkal professzionális megoldást tudunk nyújtani tested és arcod ápolásában, megszépítésében.

Fiatalod és szépülj a számodra legideálisabb arc kezelésünkön.

Hozd bombaformába magad alakformáló kezeléseinkkel, a kockahas elérése mellett akár szétnyílt hasizom kezelésre is van nálunk lehetőséged.

Számolj le zavaró szőrzeteddel végleg a legmodernebb diódalézeres kezelésünkkel.

Regenerálódj nálunk szülés után és adj egy újabb lendületet magánéletednek az intimpadunk segítségével.

Szeretettel várunk, jelentkezz be telefonon vagy online.

Válassz kezelést...
Válassz területet...
+36

A kezelést megelőzően minden esetben egy személyes konzultációra van szükség; enélkül sajnos nem áll módunkban a kezelést megkezdeni, ezért jelentkezz be hozzánk mielőbb.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hírlevél feliratkozás