menu

Kavitáció - A fájdalom mentes, látványos és tartós fogyás módja

Ezzel a gépi fogyasztó testkezeléssel és sajátos technikánkkal elhoztuk alakformáló stúdiónkba a legjobb megoldást, hogy megszabadulhass a makacs feleslegtől.

Bejelentkezés konzultációra Kapcsolat felvétele

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online.

Ingyenes konzultáció és próbakezelés Személyes konzultáció

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, megállapítjuk bőrtípusodat és ingyenes próbakezelést végzünk.

Kezeléssorozat megkezdése Kezeléssorozat
megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezeléssorozatodat.

A zsírsejtek száma a születés után adott és nem növekszik, így a kavitációs zsírbontás tartós eredményt nyújthat alakformálás terén hasonlóan a sebészeti zsírleszíváséhoz. A kezelés eredményeképpen ugyan is a megsemmisült zsírsejtek helyén a kezelt területen nem keletkeznek újabbak. Ez azt eredményezi, hogy a kezelt területen a visszahízás esélye jelentősen csökken / nem valószínűsíthető. Továbbá a sebészeti zsírleszívással szemben, nincs felépülési idő és káros szövődmények sem alakulhatnak ki. A kezelés fájdalom mentes és biztonságos, a többi szövetet és szervet érintetlenül hagyja, nem károsítja.

A kavitációs alakformálás, más néven ultrahangos zsírbontás folyamán egy igen magas frekvenciájú (40.000 kHz) ultrahanghullám segítségével apró buborékokat hozunk létre a zsírsejtek közti térben melyek a kezelés hatására fokozatosan nőni kezdenek. A  zsírsejtek a hirtelen nyomásváltozás következtében szabályszerűen „felrobbannak” azaz sejthártyájuk felszakad. Tartalmuk a szövetek közé folyik, a komplex zsír folyékonnyá válik, egyszerű alkotórészeire bomlik, végül kiválasztó szerveink segítségével a bélrendszeren keresztül kiürül vagy a vizelettel távozik.

Jelentkezz be ingyenes konzultációra

A kezelés során egy ciripelő hangot lehet hallani, mely a teljesítmény növelésével erősödik.
Ezt a zsírégető alakformáló kezelést kúra szerűen érdemes végezni heti 1alkalommal, de ha a gyors alakformálás a cél akkor magas vízfogyasztás mellett a heti 2 alkalom is beilleszthető. A teljes kezelés sorozat jellemzően 8 de maximum 15 alkalomból állhat a kívánt végeredménytől függően. Egy területen maximum 30 percig végezhető a kezelés és egyszerre maximum 2 testrész kezelhető. A 60 percnél tovább tartó beavatkozás már túlságosan leterhelheti a szervezetet, hiszen ennél az alakformáló kezelésnél a felszabadult méreganyagok és zsírok kiürítése, főleg annak mennyisége miatt, időigényes és igen nagy feladat szervezetünk számára.

Kavitáció működése

A kúra folyamán a megszokott hétköznapi tevékenységek zavartalanul végezhetők, nincsenek a kezelés következtében bevérzések vagy véraláfutások, tehát esztétikai szempontból a változás már akár az első kezelés követően csak pozitív irányú lehet.

Kezelés után egy napos szigorú cukor és szénhidrát diéta javasolt magas vízfogyasztással, és aki nagyon bele akar húzni az közvetlenül kezelés után beiktathat egy 30 perces mozgást, ezzel mielőbb a nyirokrendszerbe juttatva a zsírokat.

A kezelés alkalmazható karon, hason, csípőn, popsin és combon.

Ahhoz, hogy bőrünket megfelelően támogassuk a tempós fogyás mellett a feszességének megtartásában, vagy csak még inkább szeretnénk elősegíteni a bombaforma alakulását, javasoljuk a Rádiófrekvenciás vagy Vákuumos Bipolásris Rádiófrekvenciás kezelésünkkel kiegészíteni.

Kavitáció

Milyen céllal érdemes belevágni a kavitációs kezelés sorozatba?

 • Nagyobb felesleg csökkentésére
 • Célzott, helyi zsírbontás
 • Cellulit csökkentése / megszüntetése
 • Karcsúsítás, feszesítés
 • Testformálás, testszobrászat

Kinek nem szabad a kezelést megkezdenie?

 • Szoptató vagy várandós nőknek
 • Aktuális menses esetén
 • Epilepszával küszködőknek
 • Keringési megbetegedésben szenvedőknek, szív s érrendszeri betegeknek
 • Bármilyen beépített implantátummal vagy pacemakerrel rendelkezőknek
 • Májbetegségben szenvedőknek
 • Cukorbetegeknek
 • Vese rendellenességben szenvedőknek
 • Kezelt területen lévő gyulladásos megbetegedés esetén vagy pedig bőrbetegség és reuma esetén

Szeretnél a gépről többet megtudni?

Több mint 10 éve töretlen sikerrel választják Magyarország és Közép-Európa szépségszalonjai.
Az elmúlt 3 évben az egyik leg keresettebb kombinált alakformáló testkezelő gép a piacon.

Alakformáló testkezelő gép >>
Rádiófrekvenciás alakformáló testkezelés

Online foglalok időpontot

Időpontot foglalok

Kóstolj bele az Ebony érzetbe

Lazulj el a legmodernebb masszázs fotelben ami a piacon kapható, igyál egy hűsító házi limonádét vagy egy frissítő kávét különlegességeinkből, mert ez nálunk mindenkinek jár.
Látogass el hozzánk és segítünk megtalálni problémáidra a megoldást.

Szeretettel várunk, jelentkezz be online vagy telefonon.

Válassz kezelést...
Válassz területet...
+36

A kezelést megelőzően minden esetben egy személyes konzultációra van szükség; enélkül sajnos nem áll módunkban a kezelést megkezdeni, ezért jelentkezz be hozzánk mielőbb.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hírlevél feliratkozás