menu

Thermage - Kollagén serkentő Anti Aging arclifting kezelés

A Thermage - más néven Mátrixpontos rádiófrekvencia - gyakorlatilag soha nem látott arcfiatalítást eredményez.

Húszas éveink második felét követően a bőr kollagén termelése fokozatosan lelassul, a termelés újra indításában a kollagén kötőszövetek minőség javítása és megerősítése a kozmetológia protokoll eljárása. Ez egy alapvető arcfiatalító kezelési mód, ugyanis a bőrünk kollagén tartalma felelős rugalmasságáért, feszességéért, tömörségéért. Ennek hiánya ráncokhoz, feszességvesztéshez és petyhüdtséghez vezet. A kezelést kúraszerűen ajánlott végezni, a szakképzett kezelő ajánlása alapján meghatározott időközönként.

Ez a fiatalító kezelés elég kevés helyen található meg, de a szépségipar igen tempósan fejlődő technológiája.

Bejelentkezés konzultációra Bejelentkezés
konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online.

Ingyenes konzultáció és próbakezelés Időpont
foglalása

Keresünk egy számodra és számunkra is ideális időpontot

Kezelés megkezdése Kezelés megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelésedet.

A Thermage egy speciális rádiófrekvenciás arckezelési fajta mely rendkívül mélyen és sűrűn hat számos elektródájának köszönhetően , ez pedig nevén nevezve a frakcionált rádiófrekvencia.

A rádiófrekvenciás arckezelés hatására kollagén termelődik, ez pedig a ránctalanítás kulcsa.

Az eljárás minden bőrszín esetében és minden bőrtípuson használható. Kezelési tapasztalatok szerint, a 35 és 60 éves nők és férfiak esetében mutatja a leglátványosabb eredményeket.

A kezelés teljes mértékben noninvasív, nincs injekció sem szike. Sokak számára legelőnyösebb benne az, hogy egyáltalán nincs felépülési idő, a vendég a kezelés végeztével rögtön folytathatja általános életvitelét.

Jelentkezz be ingyenes konzultációra

Ezzel az anti age technikával azonnali feszesedést is okozunk, de valójában hosszú távon újítja meg a bőr szerkezetét. Az kezelés közben érezhető hőhatás által stimulált rostok elkezdenek jelentősebb mennyiségű kollagént termelni és ennek eredménye képpen látványos szövet megújulás történik és így indul be a ránctalanítás folyamata.

Thermage - Anti aging

A kezelésnek egyéb kedvező hatása is van az arcbőrre, például a tág pórusok méreteinek jelentős csökkenése, a faggyú termelődés mérséklődése és a gyulladásos állapot javulása.

A kollagén újra termelődésnek következtében a bőr folyamatos megújulása a kezelés sorozatot követően 4, de akár 6 hónapig is eltarthat. A kiteljesedett végeredmény majd csak ez után lesz szemmel látható mely több hónapig is tartható. A Thermage szövődménymentes szépészeti eljárás.

Thermage - Anti aging

Mikor javasoljuk a Thermage kezelést?

  • Ha bőrödön már látod az öregedés első jeleit: ráncok, petyhüdtség, megereszkedés.
  • Ha bőrtípusod vegyes, tág pórusú.
  • Ha bőröd fakó, egyenetlen textúrájú.
  • Ha az állvonalon enyhe megereszkedést tapasztalsz és szeretnéd megállítani.
  • Ha szemkörnyékeden karikák, szarkalábak, duzzanat található

Visszahívást kérek egy órán belül

Ingyenes konzultáció kötelezettségmentesen!

Visszahívás +36

Mit tapasztalsz a kezelés alatt?

Kezeléskor enyhe melegség érezhető a kezelt területen, ekkor a bőr alsó rétegeit érintjük és a kollagén állomány ekkor stimulálódik, illetve feszesedik a bőr. A kezelés következtében minimális bőrpír ugyan jelentkezhet, bár az esetek 90%-ában nem észlelhető pirosság, fájdalom vagy bármilyen kellemetlenség. A beavatkozás végeztével, határozottan simább tapintású, feszesebb, rugalmasabb, és egyenletesebb a bőr.

Szeretnél a gépről többet megtudni?

A Thermage klinikailag igazoltan hatékony és biztonságos kozmetikai arckezelés a bőr kontúrjának javítására és feszesítésére. Stimulációval ugyanis helyreállítható a szervezet saját kollagén termelése mely felelős a bőr szerkezetéért, feszességéért.

A Thermage professzionális rádiófrekvenciás berendezésünk elérhetővé teszi vendégeink számára a biztonságos és klinikailag ellenőrzött arcfiatalítást és kontúrjavítást.

Thermage arcfiatalító gép >>
HI-SCULPT Pro elektromágneses alakformáló

Online foglalok időpontot

Időpontot foglalok

Kóstolj bele az Ebony érzetbe

Lazulj el a legmodernebb masszázs fotelben ami a piacon kapható, igyál egy hűsító házi limonádét vagy egy frissítő kávét különlegességeinkből, mert ez nálunk mindenkinek jár.
Látogass el hozzánk és segítünk megtalálni problémáidra a megoldást.

Szeretettel várunk, jelentkezz be online vagy telefonon.

Válassz kezelést...
Válassz területet...
+36

A kezelést megelőzően minden esetben egy személyes konzultációra van szükség; enélkül sajnos nem áll módunkban a kezelést megkezdeni, ezért jelentkezz be hozzánk mielőbb.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hírlevél feliratkozás