menu

Rólunk

2021 számunkra egy új élet kezdete, hiszen megnyitottuk szalonunkat mellyel Téged is szeretnénk a „Celebrity Glamour” életérzéshez hozzásegíteni. Az újságok címlapjára ugyan nem fogunk tudni Téged kitenni, viszont mindent megteszünk, hogy azt a csillogást, amit az ott szereplő sztárokon láthatunk, önmagadon is tapasztalhasd.

Küldetésünk, hogy elérhetővé tegyük mindenki számára a gondtalan és magabiztos hétköznapokat. Azoknak is, akiknek a túlzsúfolt napirend sokszor nem teszi ezt lehetővé, esetleg kedvük, türelmük vagy kitartásuk nincs a célhoz vezető rögös úton végighaladni.

Kivételesen nagy figyelmet szenteltünk annak, hogy hozzánk belépve azonnal kezdetét vegye a feltöltődésed: az exkluzív környezet, meleg fogadtatás és a teljes körű vendéglátás evidens számunkra.
Mindezzel célunk, hogy kezeléseid végeztével feltöltődve és magabiztosan távozhass tőlünk.

Vass Eszter - Tulajdonos

Vass Eszter Tulajdonos

„Nem tetszett az életem, hát alkottam egy újat. Csak egyszer élsz – hát legalább szórakozz jól!” Coco Chanel

Kislányként frizurákkal zsonglőrködve képzeltem felnőtt karrieremet, de mint annyi mindenkit, végül engem is más felé sodort az élet. Azonban bármibe is fogtam, a szépészetnek mindig jelentős szerepe volt a mindennapjaimban.

Fontosnak tartom, hogy mindenki egy olyan önvaló felé tudjon haladni nap nap után, amely hozzáad személyisége kiteljesedéséhez fizikailag is, hiszen lelkünk és testünk szorosan összekapcsolódik. E csodálatos kölcsönhatás abban mutatkozik meg, hogy ha ápoljuk az egyiket, közben fejlődik a másik is.

A szalonnal kapcsolatos motivációm az, hogy fizikai síkon az önfeledt hétköznapokhoz segíthessem vendégeinket, továbbá hogy a nálunk eltöltött idő alatt pozitív töltődéssel segítsem vendégeink lelki egyensúlyának elérését.

Úgy érzem, megtaláltam azt a teret, ahol odaadó gondoskodásom, maximalizmusom és folyamatos fejlődési vágyam méltán kiteljesedhet. Nagy odafigyeléssel, rengeteg munkával és tanulással készültem fel kedves vendégeink fogadására, bízom benne, hogy általunk a Te álmod beteljesülése is könnyedebbé válik. <3

Ebony - váró

Szalonunkba belépve magad mögött hagyhatod a „zajos” világot. A teljes kikapcsolódási élményre már a kivitelezéskor is maximális figyelmet szenteltünk, kedvezményrendszerünk pedig egyedülálló ezidáig a magyar szépségiparban. Akik hozzánk járnak szépülni jóval kedvezőbb feltételekkel juthatnak prémium kezeléseinkhez, mint bárki más.

Vass Eszter - Tulajdonos

Tersach Vivien Szépészeti kezelő

„Az évek során megtanultam mi a fontos egy ruhában: a nő aki viseli azt” Yves Saint Laurent

Szerencsésnek mondhatom magam, mert már egész fiatalon rátaláltam a hivatásomra. A szépségipar berkein belül a kozmetika és az egészség megőrzéssel kapcsolatos szakágakban érzem azt, hogy kiteljesedhetek. Kulcsfontosságúnak tartom, hogy nyitottak legyünk és tanulékonyak, akarjunk fejlődni, mint szakmailag úgy emberileg is.

Szeretem képezni magam újabb technikákat és szakágakat a legmagasabb szinteken elsajátítani, ezt egy élvezetes kihívásként élem meg a mindennapokban. Úgy érzem, megtaláltam azt a helyet ahol a számomra is fontos területeken segíthetem a hozzánk betérőket.

Küldetésem az, hogy vendégeim elégedetten, kisimulva távozhassanak tőlünk, és izgatottan várják a következő találkozónkat. Szabadidőmet a szeretteimmel és imádott kiskutyámmal töltöm leginkább, de fontos számomra a sport és az olvasásra is mindig szánok némi időt. Várlak kezeléseinkre Téged is szeretettel <3

Test1

Szeretnénk megosztani veled is az érzést, amikor nem kell strandra indulás előtt azon agyalni hogy, mikor és hogyan hozd formába bikini vonalad, vagy hogy mivel dobj le gyorsan néhány kilót a Beach Body érdekében.
Nem kell többé hosszú nadrágba neki indulni egy forró nyári napnak csak mert nem volt időd leborotválni a lábadat, vagy egy románc kezdetén azon feszengeni, hogy mit gondol majd a borostádról partnered.

Jelentkezz be ingyenes konzultációra

Online foglalok időpontot

Időpontot foglalok

Kóstolj bele az Ebony érzetbe

Lazulj el a legmodernebb masszázs fotelben ami a piacon kapható, igyál egy hűsító házi limonádét vagy egy frissítő kávét különlegességeinkből, mert ez nálunk mindenkinek jár.
Látogass el hozzánk és segítünk megtalálni problémáidra a megoldást.

Szeretettel várunk, jelentkezz be online vagy telefonon.

Válassz kezelést...
Válassz területet...
+36

A kezelést megelőzően minden esetben egy személyes konzultációra van szükség; enélkül sajnos nem áll módunkban a kezelést megkezdeni, ezért jelentkezz be hozzánk mielőbb.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hírlevél feliratkozás